Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> pustolovščina >> aktivnosti na prostem >> pustolovščina fotografija >>

Kako Underwater Photography Works

How Underwater Photography Deluje
Brskanje članek Kako Underwater Photography Works Uvod Kako Underwater Photography deluje

Besede kot glavače, jawfish, trak jegulje in duhov pipefish morda zveni kot bitja, od fantazijske fikcije. Vendar, kaj lahko zveni kot zveri iz dežele make-verjeti, so pravzaprav resnične bitja iz morda zadnji celoti neraziskana območja na Zemlji - ocean

Približno 70 odstotkov Zemlje je ocean, in za. pustolovci, to predstavlja priložnost, da poiščejo redkosti in dobili blizu koralnih grebenov, morskih psov in drugih vodnih čudes. In za teh istih avanturiste, ki želijo, da se vrnete na zemljišču z zakladom, podvodna fotografija je sredstvo za uveljavljanje njihov plen v obliki fotografij.

Poleg izzivov učenja fotografijo in se je treba osredotočiti na varnost vode, streljanje v vodi lahko zelo težko. Prvič, pritisk vode, ki postane močnejša globlje greš, " potisne " na vaši opremi in bo najverjetneje propada to, če to ni ustrezno zaščiten. Drugič, voda ustvarja optične izzivi, kot so izkrivljanje iz povečavi, kot tudi izgubo barve in kontrast, ki prihaja iz pomanjkanja sončne svetlobe. Dejstvo je, globlje kot ste, manj naravne svetlobe je na voljo, kar pomeni, tople barve - rdeče in rumenice - začeli zbledi. Ste pogosto ostanejo le z blues in zelenja.

Ampak, če bi bilo enostavno, bi vsi to storiti, in dobra novica je, da lahko naučite premagati te izzive, naslon sami z vodoodpornim opremo in dobili nekaj nagrajenih posnetkov. Boste na koncu raziskovalca v sebi, in se lahko pridružite ostalim avanturistom v ubral ta neznan podvodni svet.

V tem članku se boste naučili osnov podvodne fotografije, kot so orodja boste potrebovali, koristne nasvete in trike, vzdrževanje, in kako delati z vašimi fotografijami. Potopite se v naslednji strani, da se učijo o tem, ali je film ali digitalni najboljše za podvodno fotografijo.
Film ali Digitalna za podvodno fotografijo?

fotografiranje pod vodo zahteva določeno opremo. Začeli bomo s to razpravo z vašo izbiro fotoaparata.

Vaša prva odločitev Kamera je veliko razpravljalo tema, ali bi morali izbrati film ali digitalni. Fotografi, ki uporabljajo filmsko kamero, imajo dve glavni možnosti: Natisni filmske in slide filmskih. Tiskanje filmskih proizvajajo negativi, ki so prenesene v natisne. Slide film, na drugi strani, lahko bodisi spremenil v odtisov ali prikazana skozi diaprojektor. Tobogani, kljub temu zahteva natančne

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6]