Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> pustolovščina >> aktivnosti na prostem >> kampiranje pohodništvo >>

Kako izbrati Good Campsite

How izbrati Good Kamp
Clint Pumphrey
Brskanje članek Kako izbrati Good Kamp Galerija slik: Nacionalni parki Ti ljudje imajo pravico idejo: ravno mesto z namenom, v bližini vodni vir. Oglejte si slike nacionalnih parkov.
Rapsodia /riser /Getty Images
Kako izbrati Good Kamp

To je 04:00 in ste bili pohodništvo s tem 35 funtov (15,8-kilogram) nahrbtnika za šest ur. Preveč izčrpan Tabanati še en korak, ste se odločili, da smola vaš šotor ASAP - na pobočju tik ob poti. Zato, ker mislim, zakaj pa ne? Ob mraku, se zavedaš, da si skoraj iz vode in ste pojma, kje najti tok. Brez filtrirane vode, ne moreš kuhamo hrano na vašem kampu štedilnik, kar pomeni, da boste jedli energetske palice za večerjo. V noči, slišite drevo pade, čeprav ni nobenega vetra in se sprašujem, ali bodo ostali sledili. Na eni točki ste prepričani, da je divja žival ovohava skozi vašem nahrbtniku za energetsko bar ovojih na niste dani v medveda posodo, ki ste jo treba dati 200 čevljev (61 metrov) iz svojega šotora. Kot da to ni dovolj, se zdi nekaj poraženec (vi) utaborili svoj šotor na postelji kamnin na hribu, da vaš spalna vreča ohranja drsenje navzdol.

Kot lahko vidite, da izberete napačno mesto za nastavite kamp lahko povzroči nesrečen noč v temnem prostoru. Prav tako je lahko nevarna (beri: nikoli smola vaš šotor v bližini mrtvo drevo, ali še huje, skupino odmrlih dreves, saj lahko pade). Torej, kaj morate upoštevati, preden ste postavili tabor? Udobje, samota, kulise in vpliv na okolje so dober kraj za začetek. Vprašajte: Kako raven je razlog tu? Kako lahko moja bit tu moti druge? Je pogled spektakularna? Kako bodo moji aktivnosti vplivajo na pokrajino okoli mene? Nekatere lokacije lahko fit račun v vseh pogledih, vendar pogosto obstajajo kompromisi. Na primer, morda ste se odločili, da pohod mimo lokaciji s panoramskim razgledom, tako da ste lahko bliže vodnega vira. Kaj morate upoštevati?
Preden greš

Nekateri kampi vam omogočajo, da rezervirate kamp na spletu, ki vam daje prvo razpoko na lokaciji z coveted funkcije, kot so zasebnost in enostaven dostop do kopališče. Če ste pohodništvo, ugotoviti, kje ste dovoljeno kampu preden se podaš, in načrt naj bi prispelo nekaj ur pred temo. To vam bo dala čas, da bi našli idealno kamp in Pitch vaš šotor, medtem ko je še vedno svetlo zunaj.
Pomembno Kamp Lastnosti

Ko ste prvič prišli do potencialnega kampa, poglej okoli. Kadar je v bližini vode in poti? Medtem ko si ne bi smela nikoli

Page [1] [2] [3] [4]