Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> pustolovščina >> aktivnosti na prostem >> lov >>

Kako izbrati Lov Rifle

How izbrati Lov Rifle
Jonathan Strickland
Brskanje članek Kako izbrati lovska puška tem primeru pištolo vsebuje različne puške in šibrovke - kako veš, katera je prava za vi?
David H. Lewis /© iStockphoto
Uvod Kako izbrati Lovska puška

Stojiš v oddelku športne opreme ogromne trgovine, ki je videti kot ogromno zbirko pušk . Pištole prihajajo v različnih sort, velikosti, oblik, materialov in cen. To je lahko velika izkušnja. Katerega bi izbrali?

Najboljši način, da izberejo puško je, da uporabite proces, imenovan nazaj indukcija. Indukcija nazaj je vrsta teorije igre obrazložitve. Prvi korak je, da pogled na idealni končni rezultat in potem dela svojo pot nazaj, dokler ne boste dosegli tisto, kar bo vaša prva odločitev. V našem primeru, končni rezultat je bil odgovor na vprašanje:? Kakšno igro nameravate loviti

Ta odgovor bo zožilo vrsto puško morate izbrati. Od tega trenutka naprej, lahko utemelji vsako drugo odločitev o osebnih preferencah. Tip igre, ki jo želite loviti bo zožilo vrsto bullet morate uporabiti. Ta odločitev vam bo pomagal ugotoviti, kakšne vrste kartuš boste morali kupiti. V zameno bo vložek omejiti vrste puško, ki jih lahko uporabite.

Kot primer vzemimo trideset aught-six puško. To ni dejanski puška modela - to samo pomeni, da je puška lahko ogenj .30-06 Springfield kartušo. Več različnih pušk more izstreliti to vrsto vložka. Puška se odločite, mora biti sposoben odpustiti kar kartuša ste ugotovili najbolj ustreza vašim potrebam.

Zakaj skrbeti vložku sploh? Morate upoštevati streliva, ker, da bi odgovorno lovca, boste želeli, da izberejo strelivo, ki bo zagotovila humano ubiti, medtem ko toliko mesa ohranjanja na žival, kot je mogoče. Če uporabljate strelivo močnejši od tistega, kar boste res potrebujejo, živali, lov, ne bo trpel, vendar pa ne sme biti veliko mesa zapustil, ko ste jih ustrelili. Po drugi strani pa, če uporabljate šibkejši strelivo proti večjim igri, lahko žival trpi dlje časa, preden umre
.

Ko ste se odločili vrste kartušo, ki jo potrebujete, se lahko osredotočite na druge dejavnike. Kaj je udobna puška teža za vas, da imajo? Kakšno ukrepanje puško vam je bolj všeč? Katere materiale pritožba na vas? Vsako vprašanje je pomembno, da odgovori, če želite najboljše izkušnje s svojo lovsko puško.

Začnimo s hitro pogled na vrstah igri boste morda želeli, da se je znašel sam in katere kartuše so primerne za to vrsto divjadi.
vrste streliva izber

Page [1] [2] [3] [4]