Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> auto >> Avtomobilizem >> NASCAR >> NASCAR drugo >>

Mike Wallace

Mike Wallace
Uvod Mike Wallace

Mike Wallace pridružil kratek seznam veteran dirkačev v sezoni 2008, ko je začel svojo 600. karierno NASCAR dirki. S tem veliko vklopov in uspehu on je imel, ni čudno, da je Wallace nabralo več kot 17 milijonov $ v dobitkov [vir: NASCAR]. Seveda, to ne šokira Vsakdo, ki je seznanjen z dirke družine Wallace. Njegovi bratje Rusty in Kenny sta tudi zaslovela v svetu NASCAR.

Wallace je dolgo in slavni kariera se je začela leta 1990 z dirko v seriji NASCAR Nationwide. Je postavil šesti in nikoli pogledal nazaj. Njegova prva zmaga prišla štiri leta kasneje v isti seriji. To je bila sezona, ki mu je prinesel še dve zmagi za skupaj tri. Imel je tudi šest top pet premazov in devet top 10 oblogami, ki letno. Leta 2001, Wallace se je začela 37 dirkah in je privedla do neverjetnih 2.189.935 $ v dobitkov [vir: NASCAR].
Je

Wallace vedno imel uspeha pri superspeedways. V resnici, v letu 2003 v Daytoni, je posnel tri top 10 konča v treh dneh v treh različnih serijah in treh različnih proizvajalcev. Prvi je bil šesti, mesto konča v Federativne Auto Parts Chevrolet v NASCAR Obrtnik Truck Series rase, drugi je bil četrto mesto uvrstil med GEICO Pontiac v NASCAR Busch Series dirko, tretja je bila deveta mesto konča v Miccosukee Gaming & Resorts Dodge v NASCAR Nextel Cup Series dirki. [Vir: Mike Wallace]

Wallace, lahko pa se je najbolj znan po svojem 2. julija 2004, zmaga v Winn-Dixie 250. Ne le, da je šel od petega najprej v zadnjem krogu dirke, vendar je izročil GEICO njen prvi NASCAR Busch Series zmage.

Kot leta 2008, v zadnjih 25 zaporednih sezonah vsaj enega od bratov Wallace je sprejela zeleno zastava na Daytona 500. To je serija, ki je Mike prepričana, ne bo končala v letu 2009 [vir: NASCAR]
Mike Wallace je NASCAR Statistika

Racing Kariera:. 1990 - prisotna

Začne: 631

Zmage: 8

Vrhunski Fives: 56

Top 10s: 130

Poles: 0

Kariera dobitki: 17.033.427 $

[vir: NASCAR]