Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> kultura >> ljudje >> kultura tradicije >> počitnice >> drugi prazniki >>

Ultimate Vodnik za Macys Day zahvalni Parade

Ultimate vodnik po Macy je Thanksgiving Day Parade
Brskanje članek Ultimate vodnik po Macy je Thanksgiving Day Parade Ultimate Navodila za Macy je Thanksgiving Day Parade

Na četrti četrtek v mesecu še isti dan, da večina Američanov zbrali okoli jedilno mizo in pogoltnejo purana za praznovanje zahvalni praznik, na Macy je Thanksgiving Day Parade pohodov po ulicah New Yorka. Izdelati plava, korakali trakovi, klovnov in slavne ustvariti carnivalesque vzdušje. Toda glavna atrakcija je velikan helijeve balone parada je, od katerih so mnoge upodobitve risank.

Za več kot 80 let, se je parada sestavljen gledalcev, ki linijo ulicah in navijanja na udeležence. Parada trenutno začne svoje 43-blok trek na 77. ulici in Central Park West; potuje na jug do Columbus kroga; obrne na Broadway; sledi Broadway na 34. ulici; obrne proti zahodu na 34. ulici takoj po Herald Square skladišču Macy je; in konča pri sedmega Avenue. Pokrivanje dveh in pol kilometrov je triurni spektakel bo potekal od 9. ure zjutraj do poldneva

počitnice dogodek rasla (in rasla) sčasoma iz majhnega paradi splavov in živih živali, ki jih zaposleni Macy je organiziral. - Na Večina od njih so bili izseljenci - v obsežno letno tradicijo. Parada vitrine 10.000 udeležencev, in množice 2 do 3,5 milijona gledalcev strpati ulice Manhattna za close-up pogled. Drug 50 milijonov gledal parade na TV [vir: Macy je].

V tem članku bomo pogled na zgodovino zadaj Macy je Thanksgiving Day Parade in kako balone in plava paradi so ustvarili. Mi bomo tudi pogled na nekatere balon prerekanju nezgode in izvedeti o logistiki, ki sodelujejo pri pripravi predstavo za občinstvo milijonov.

V naslednjem poglavju bomo spoznali zgodovino zadaj spektakla.
2007 Parade Statistika


 • Število korakali pasovih: 11
 • Število splavov: 24
 • Število klovnov: 800
 • Število navijačice, plesalcev, pevcev in izvajalcev: 1.900
 • Število balonov: 11 velikanskih balonih znakov in 31. novosti /ornament baloni in balloonicles (vozilu balon kombinacija in samohodni)
 • Količina helija uporabljajo: 400.000 kubičnih metrov
 • Število blokov zajeti: 43
  Launch Video Zakaj? Povejte mi, zakaj !: jajca puranov zgodovini Macy je Parade

  Macy je veleblagovnica bo praznovala svojo 150. obletnico leta 2008. Trgovina uprizorjena svoj prvi zahvalni dan parade leta 1924. Istega leta je bil imenovan Božič Parade Macy je, in je sledila pot iz

  Page [1] [2] [3] [4] [5] [6]