Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zabava >> umetnost >> umetnine >>

Vincent van Gogh Slike iz Saint

Vincent van Gogh Slike iz Saint-Remy
Brskanje članku Vincent van Gogh slike iz Saint-Remy Vincent van Gogh Slike iz Saint-Remy

Ne morem varno živeti sam v Arlesu Vincent prostovoljno vstopil v Saint-Paul-de-Mausole, psihiatrični azil v najbližji Saint-Rémy-de-Provence. Ko Vincent vnesli azil 8. maja 1889, je bil njegov pogoj, diagnosticiran kot obliko epilepsije. Dokler je ostala stabilna, zdravniki dovoljeno Vincent slikati, čeprav je v prvih tednih svojega stalnega prebivališča, je bil omejen na bolnišnico za nadzor.

Do sredine junija, je bilo dovoljeno slikati v Polja okoliških Saint-Rémy v spremstvu spremljevalca. V svojih pismih do svojega brata Thea, je bil van Gogh željni novice o svetu umetnosti v Parizu. Izolirali iz energična izmenjavo idej, ki jo je doživela v Parizu, kot tudi, kadar živijo z Gauguina, Vincent kaže na umetnikov in pisateljev, ki zgibnih globoko razumevanje trenutnih človeških razmer. To je bil Vincent upanje, da bi lahko njegova lastna umetnost storijo enako.

V juliju, medtem ko je slikarstvo na področjih, na obrobju mesta Saint-Rémy, Vincent van Gogh je utrpela hud napad, ki ga je pustila slabotnim za več kot pet tedne. Pritožil se Theu, da je čutil " kot bedak dogaja in prosi zdravniki dovoljenje, da bi slike, " vendar pa je v celoti dojeli resnost njegovega stanja, zavedajoč se, da " bolj nasilen napad lahko za vedno uniči svojo moč, da slikati. " S pomanjkanjem modelov, se je vrnil v praksi kopiranja reprodukcij; v njih, je oživila duha tolažbe in utehe, da je našel prej v naravi.

Sledite spodnje povezave, če želite izvedeti več o nekaterih najbolj znana dela Vincent van Gogh naslikal v času svojega časa v mestu Saint-Rémy.

Starry Night: Vincent van Gogh je Starry Night
je eden od v svetu umetnosti najbolj znanih slik. Spoznajte Starry Night
, ki je Vincent van Gogh naslikal iz okna v bolnišnici

cipres. cipres
, Vincent van Gogh, upodablja nasad dreves tik pred azilni kjer van Gogh je ostal v 1889. Preberite več o Van Gogh je cipresami
, ki je spomnil, Vincent njegovih znanih sončnic

Pietà (Po Delacroix):. Pieta (Po Delacroix)
, Vincent van Gogh, kaže na pomembnost teorij umetnika Eugène Delacroix na delo Van Gogh je. Preberite več o Van Gogh je Pieta

Self-Portrait. Ta 1889 Self-Portrait
je eden zadnji izmed mnogih self-upodobitve van Gogh pobarvane. Preberite več

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]