Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zabava >> šport >> baseball >> dvorana Kmete >> menedžerji >>

Miller Huggins

Miller Huggins
Brskanje članek Miller Huggins Miller Huggins

Manager: St. Louis Cardinals, 1913-1917; New York Yankees, 1918-1929

Kot Pete Rose, je bil Miller Huggins rojen v Cincinnatiju, ki je izbruhnila v kot, stikala hitting drugi bazi z njegovo rojstno mesto Reds. Za razliko od Rose, je bil Huggins komaj 5'6 ", predvsem prislužil hranite skupaj z njegovo rokavico in vnese Hall of Fame kot manager.Miller James Huggins (1879-1929) dobil svojo prvo pro izkušnje z Mansfield, Ohio, za Inter -državna League leta 1899. “ Hug ” Potrebna pet let minor-lige vajeništva, preden je sodil je pripravljen za založbe.

Miller Huggins je bil mojster na pridobivanje na dnu, kakorkoli je mogel.

Ko se je poročalo na Reds v spomladi leta 1904, je bila večina opazovalcev skeptičen na prvi Miller ’ s majhnost, vendar se je kmalu izkazalo, da je imel dovolj sposobnosti. Eden najboljših svojega časa na delovni vrče za sprehode, je igral 13 let, Cincinnati in St Louis. Leta 1913 je bil imenovan direktor kartic, potem ko je Roger Bresnahan odpustili. Pod objem ’ i vodstvom Cardinals leta 1914 povzpelo na tretje mesto, kar je najvišja doslej s St. Louis ekipo v NL do te točke. Po sezoni 1917, je bil Hug odpuščen, ko je bil še vedno ne more dvigniti Cardinals do zastavice. V nekaj dneh, vendar pa je bil najel Jake Ruppert za upravljanje Yankees. V Millerja preselite prvih dveh sezonah na New York čelu, je klub končal na četrtem mestu, nato pa tretji.

Po kampanji 1919, Yankees kupili Babe Ruth iz Red Sox na Huggins ’ ov ukaz. Akcija se je z igralcem takojšen bojevnik. V lovu vso pot leta 1920, le kratek padec na koncu, Yankees nato navita off tri ravne zastavice.

Ko je klub izgubil tesno dirko leta 1924 v Washingtonu in sledi pada na sedmo mesto leta 1925, vendar pa, Hug zaklenjena rogove s svojo superstar, Babe Ruth, čigar nedisciplinirano pristop do življenja Huggins čutil je stala ekipa . Ruth je bila izrečena globa $ 5.000 do odloži za nedoločen čas, dejanje, ki strdi Hug ’ s položaja vodje skupine, ko je bila sprejeta odločitev potrdilo Ruppert. Začetek leta 1926, objem preselite posadka sestavili drugi niz treh zaporednih zastavice.

1927 “ morilec preselite Row ” Yankees so bile ena od največjih skupin vseh časov, in 1928 klub je le rez pod njimi. Močno možnostmi za zmago četrti ravno zastavico leta 1929, Yankees namesto opotekel in so iz dirke do sred

Page [1] [2]