Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zabava >> šport >> košarka >> igralci >> naprej >>

Charles Barkley

Charles Barkley
Brskanje članek Charles Barkley Charles Barkley

Pozicija: Napadalec

Charles Barkley: lahko ga ljubiš ali ga sovražim, vendar ga ne more prezreti. On je folk junak, ki odgovarja z imenom " Sir Charles, " doživljenjski član All-Intervju Team, ki je odšla na postal najbolj priljubljen komentator v športu, in kot vedno, eksplozija čaka, da se zgodi. Tipično za Barkley, je napisal nemogoče-to-put down avtobiografijo, Nezaslišano!
, Nato pa je imel drznost, da bi poskušali zaustaviti objavo knjige, trdi, da je bila bi misquoted.

Kljub temu, da drastično podmerno kot močjo naprej - kotirajo na 6'6 '' in 250 funtov, vendar je verjetno nekaj centimetrov krajša in nekaj hoagies težji - edinstvena oblika Barkley je prislužil pameten moniker " strani; Round kupček rebound " - Veteran 15 NBA sezoni je imel neverjeten vpliv na tla. Barkley je bila liga MVP, 11-time All-Star in dvakratni dobitnik zlate medalje za ekipo ZDA. Neverjetno, je tudi najkrajša igralec v NBA zgodovini uveljavlja naziv povzpela.

On je trdil nekaj dvomljive zapise preveč, kot večina tehničnih prekrškov in večini ejections v karieri. Nekoč je bila kaznovana z globo 5.000 $ za stave z nasprotnega igralca. Leta 1991, je pljunil na Heckler zgrešil, namesto hitting osem-letno dekle. Da je stala 10.000 $. On udaril Bill Laimbeer (25.000 $) in celo duked ven z enim od svojih soigralcev, Manute Bol. Tam je bila kršitev bontona na olimpijskih igrah leta 1992, ko je elbowed igralca iz Angole. Barkley postavljeno hackles naroda, ko je trdil, da ni bil vzor, ​​in ves čas svoje kariere, je nikoli ne dvigne, kar je želel najbolj. - NBA prvaka banner

Barkley prevladujejo košarkarske tekme na tako majhen naprej in moč naprej, nadomestilo za njegovo pomanjkanje višine s potiskom za 37-palčni vertikalnega skoka. Je tehtal skoraj 300 kilogramov v svojih začetnih letih pred kiparskih njegovo telo v 250-funt bowling žogo. Njegova moč in konkurenčnost so legendarni. Nekoč dunked tako silovito, da je košara podpora 2.200 funtov preselil šest centimetrov. Zgodaj v svoji karieri, je večino svojega zadetka storila fastbreaks, pogoni, in putbacks. Kasneje je dodal dolgo skok strel v svojem arzenalu.
Potovanje

Barkley se je začela 20. februar 1963, v Leedsu, Alabama. Je tehtal manj kot šest kilogramov ob rojstvu, vendar je prerasla v rotund mladeniča s strastmi za košarko, pice in drobnih tatvin. Igral je center v nje

Page [1] [2] [3]