Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zdravje >> ljubezenska razmerja >> pozanima o >>

Kako zgraditi zaupanje Preden Date

How za izgradnjo zaupanja pred datumom
Brskanje članek, kako okrepiti zaupanje pred datumom, kako okrepiti zaupanje pred datumom

Dating je proces, da nekateri ljudje sovražijo, nekateri ljubezen in nekateri preprosto prenašati zavoljo najti sorodno dušo. To je lahko naenkrat zabava, naporne, razburljivo in frustrirajoče. Če bi bili dating enostavno, ne bi bilo knjige tam z imeni, kot so " Dating Makes You Want to Die Ampak, kar morate storiti, je nekako " in " Dating, Inc .: Recruit, Select in ohranite pravi človek za zveze. " Dating, kako do knjig, kot " Kako, da ne Date " so polne grozljive zgodbe o datumih, ki kažejo gor brez prhanja, govori preveč ali pa so samo naravnost strašljivo. Zakaj je igranje v 21. stoletju več živcev-wracking kot kdajkoli?

Del nje je demografija. Približno polovica Američanov so eno, tako da ne bi smelo biti veliko izbire tam, kajne [Vir: The New York Times]? Ni nujno. Samski moški prekašajo samske ženske v zahodni polovici ZDA, in obratno v vzhodni polovici, kjer obstaja več samskih žensk. Torej, kdo živi v Los Angelesu (kjer so okoli 90.000 več samski moški kot ženske), ki išče moškega, ima prednost pred nekom, ki živi v New Yorku (ki ima 210.000 več samske ženske kot moške) [Vir: The Boston Globe] .

Dating anksioznost lahko imeli tudi nekaj opraviti s spreminjanjem družbenih norm - morda ne boste prepričani, kaj vaša vloga je v dating področju. Ljudje živijo dlje, vloge spolov postajajo bolj fleksibilni, in odrasli so dajanje enako prednost njihove kariere, prijateljstva in socialnih vzrokov. Still, je pritisk na dan, kolikor je to mogoče, najti sorodno dušo in se poročita. Toda kljub vsem tem pritiskom in neugodnih kvote, lahko dating biti zelo zabavno. Trik je lahko v odnosu ena pripelje do procesa zmenkov in imajo zaupanje, da bi mu gre in spet preživela do danes.

Preberite o izvedeti, kako zgraditi svojo samozavest za to Naslednji . big datum


, kako se sprostiti pred datumom

pomirjujoča glasba zapolnjuje zrak, svečah nežno osvetljuje vaš obraz in topel večer vetrič prinaša vonj jasmina v sobi - Ste na dan sanjski? Nope. To se vse dogaja znotraj glavi, ko vadite tehniko sprostitev znan kot vizualizacije. Ki jih sami prevažajo v tvoji glavi, v kraj, da se počutiš mirno in sproščeno, lahko vizualizacija vam pomaga izbrisati napetosti z razmišljanjem o svojem bližnjem datumu inducirano. Manj napetosti pomeni stabilnejše roke

Page [1] [2] [3] [4] [5]