Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zdravje >> spolno zdravje >> kontracepcija >>

Kako Vasectomies Work

How Vasectomies Delo
Brskanje članek Kako Vasectomies Delo Uvod Kako Vasectomies Delo

Morda naporno dnevi in ​​neprespane noči dviga otroci so nosili na vas. Ali pa, kot sam človek, boste morda ugotovili, da ne želite imeti otrok sploh. Morda ste eden izmed rastoči skupini moških, ki si ogledajo vazektomijo kot okolju zavestne odločitve - s tem, da nosi otroka, nekateri menijo, da oni pomagajo ohranjati sredstva na Zemlji, odpravi svojo vlogo v globalnem prenaseljenosti. Ne glede na razlog, ki ga želite biti absolutno, pozitivno prepričani, da bodo vaši dnevi skrbi, bo vaš partner noseča, so mimo.

Čeprav rezultati so privlačni za mnoge moške, lahko sama vazektomija kirurgija izzovejo strah. Misli o spolnih bolečine, zdravstvenih tveganjih in spolne disfunkcije skrbi mnogih moških, ki celo predvidi ta postopek. Vendar pa so ti strahovi podprte z znanostjo? Ali moški pokvarjeno erekcije ali kronične bolečine po vazektomijo operacijo? Lahko povzroči raka? In kaj se zgodi, če si premisliš? Lahko vaš vazektomija obrnil?

Vazektomija je varen in predvsem učinkovito kontracepcijsko metodo, ki omogoča moškim, da uživajo zdravo spolno življenje, brez skrbi nenačrtovanih nosečnosti. Veliko parov hvalijo svoje koristi, ampak vazektomija je nekoliko trajna, in da ne gre za postopek, da bi se na muhavosti. V tem članku bomo pojasniti, kako Vazektomija dela in od kod prihaja, mi pa bomo povzeli najnovejše medicinske raziskave o Vazektomija neželenih učinkov, tveganj in zapletov
Vazektomija:. Zgodovina in Modern Times

sterilizacija samcev in samic je najpogostejša oblika kontracepcije po vsem svetu, pravi, da je Svetovna zdravstvena organizacija. Več kot 200 milijonov ljudi, so bili sterilizirani po vsem svetu, in vlada vsake države ureja operacijo po različnih carinskih in standardi. V nekaterih državah, vaš status poroke in velikost družine ugotoviti, ali ste upravičeni do prejemanja operacijo [vir: CDC]. Ampak kje je vazektomija začeti?

Kot pri večini zdravstvenih postopkov, zdravniki eksperimentiral z vazektomijo na živali, preden jo poskuša na človeka. Prva znana vazektomijo je bila izvedena na psu v 1823. Nismo prepričani, kjer je potekal prvi človek vazektomijo, ali kdo je to naredil, vendar je njegova pritožba in zaželenost morda pojavile, ko je človek spoznal, da je kastracija ni več potrebna, saj zdravljenje za nekatere probleme s prostato. S prihodom vazektomijo, je bil človek sposoben obdržati svoj moda,

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]