Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zdravje >> nega kože >> težave s kožo >>

5 Skupna kože Parasites

5 Pogosti Kožni Paraziti
5 Skupnih koža parazitov

vseh vaših osebnih značilnosti, od vaše osebnosti na vaš videz vaših prepričanj, tam je verjetno ena stvar, ne boste nikoli sami štejejo: kosilo. Ampak ste - ali vsaj, lahko potencialno so - na drobnih bitij, znanih kot kožnih parazitov. Te majhne žuželke, črvi in ​​hrošči preživeti na krvi in ​​telesnih materialov ljudi in drugih živali. In medtem ko se lahko zelo dobro za njih, oni ne koristno za vas.

Ali oni so preproste nevšečnosti ali nosilcev polnopravni bolezni, boste želeli, da bi se izognili kožne parazite, če lahko. Najboljši način, da bi usmerjal jasno od teh škodljivcev je, da jih bolje razumeli. Da bi vam pomagali pri tem, smo ustvarili seznam petih najpogostejših kožnih parazitov in pojasnil, kako delujejo in kako se razlikujejo.

Bomo tudi gledati, kako so pridobili koža parazitov in najboljši načini da se znebite njih. Obstaja veliko naučiti o teh nadležne bitij, zato vodi obravnavo, če želite izvedeti, kako lahko ostanejo sveže svoj meni.
Bolhe

Skoraj vsakdo je prišel v stik z bolhe. Tudi če nimate mačka ali psa, ste verjetno že okoli ljudi, ki storijo. In ker so bolhe strokovne potniki, ki bo brez razlikovanja Munch na kateri koli sesalcev (ali občasno ptica), naši štirinožni prijatelji niso edine, ki so jim na milost in nemilost.

Te brez kril žuželke so znani po svojih skače sposobnosti . Prav tako se hitro razmnožujejo, zato svoje številke sila treba računati z. Da bi preprečili morebitno okužbo teh parazitov, se zavedajo znakov, da si prisoten v vašem domu. Mačke in psi povečanje praske in fur-žvečenje, ko imajo bolhe. Razvijajo tudi izdajalske črne lise, znane kot " bolh umazanije " v krzno. Na vašo kožo, bo bolhe pustite grozdov ali linije fleabites. Ta območja bodo imeli srbeče temno rdeče bule obročkanih v roza.

Ko boste našli navedbo bolhe v vašem domu, ukrepati hitro. Vaš pest korak bi moral biti, da bi vaše hišne zdravljenje bolh. Če ste še vedno opazite težave, bi morali razmisliti o zdravljenju vaše preproge in odeje z insekticidom. Naravno sredstvo za odpravo bolh vključujejo pennyroyal in olja cedre.

Naslednji parazit Koža je kot skoraj znan kot bolh. Hranite obravnavi, da bi ugotovili, kaj je to.
Klopi

Tako kot so bolhe, klopi raje hranijo na sesalce in ptice. Njihove fizične strukture, kakor tudi njihove načine napada in hranjenja, so nekoliko drugačne, vendar. Na primer, ti-p

Page [1] [2] [3]