Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> domači vrt >> domov izboljšanje >> domov DIY >> okna zdravljenja >> projekti za čiščenje oken >>

Kako Hang Curtains

How visi Zavese
Brskanje članek Kako Hang Zavese kako visi Zavese

Viseči nove zavese je cenovno ugoden način, da bi sobo svež videz, in to je tako enostavno, da odločanju, kaj iskati želite, lahko traja več časa, kot je dejansko namestitvijo zavese. Preberite korakom spodaj, če želite izvedeti, kako visijo zavese.

  1. Izmerite okno, ki ga želite obleko in snemanje meritev. Izmerite višino, od koder boste postavite palico na tla. Večina zavese krtačo nadstropje za popolno, eleganten videz. Meriti tudi širino okna. Potrebovali boste teh meritev tako za karnise in zavese.
  2. Nakup palico. Uporabite meritve si vzel, da se zagotovi, da bo zajela širino okna. Poskrbite, da bo palica izberete, je dovolj močna, da imajo svoje zavese - če želite zavese v težkih materialov, boste potrebovali močnejšo palico. Prav tako poskrbite, da bo strojna oprema, ki pripisuje palico na steno primerna za vašo steno [vir: UK TV].
  3. Nakup zavese, ki temeljijo na meritvah si ga vzel in vrsto palico ste ga kupili. Ne pozabite, da želite, da vaše zavese za Zavesa z polnosti - ni natančno prilegajo čez okno - zato bi morali kupiti zavese, ki so približno dvakrat tako široka kot okno [vir: hiša in dom]. Zavese pritrdite na palice na različne načine, zato se prepričajte, da so zavese jih kupite bo šlo na palice, ali da prihajajo s kavlji, obroči ali druge strojne opreme, ki se prilegajo na palice.
  4. Držite karnise v mestu in s svinčnikom označite steno, kamor želite vrtati luknje. Da bi zagotovili, da je palica nameščen naravnost, prosi prijatelja za pomoč držite palico na mestu, ali pa uporabite ravnilo za označevanje, kadar želite vrtati luknje na enakih razdaljah nad okensko polico.
  5. izvrtajte luknje in namestite zavese palico.
  6. Hang zavese vzdolž palice. Kup zavese ustvariti polnost ..
    Launch Video 19 Otroci in štetje: Dekorativno Za Josie