Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> domači vrt >> domov izboljšanje >> gospodinjstvo namiguje nasvete >> čiščenje organiziranje >> čiščenje kopalnica >>

Kako do čistega Stranišče Tank

How do čistega kotličku
Brskanje članek Kako do čistega kotličku Kako do čistega kotličku

Čiščenje WC običajno sestavljen iz hiter zamah okoli straniščno školjko, nato flush in ste končali. Stranišča, ki se redno uporabljajo, so malo lažje čistijo, saj je pogosto zardevanje ohranja vodo in zrak, ki kroži, ki preprečuje stvari iz izgradnji. In s stvarmi, mislimo gospodinjskih nasties, kot so plesni in bakterij. Ampak, če imaš dodatno stranišče v hiši, ki je zelo pogosto ne uporablja, ali pa greš na dopust za teden ali dva, ste verjetno dogaja, da odprete pokrov in najti prstan plesni okoli skledo iz sedečega vode . In če je v vašem skledo, je verjetno v vašem tank, preveč.

Čiščenje notranjosti vašega kotličku verjetno ni na vašem tedenskem seznamu opravil, ampak to je dobra ideja, da storijo enkrat v nekaj časa da pomagajo ohraniti bakterije v zaliv in obdržati vse mehanike, ki se nahajajo v notranjosti rezervoarja v dobrem stanju. Da ne omenjam, da bodo našli v vodi iz pipe, kot so apno in kalcij, minerali sčasoma kopičijo in gumi gor dela, zato je dobra ideja, da občasno de-lestvica rezervoar.

Čiščenje notranjosti vašega kotlička je res zelo preprost, še posebej, če tam ni veliko nastane tam. Vse kar morate storiti je, da odstranite pokrov, vlijemo v čistilno raztopino in očistite stranice z gobo ali straniščno ščetko, pri čemer pazimo, da ne odstranite nobenih cevi ali verig. Izpirajte Nekajkrat se prepričajte, da je vse v čistilno raztopino izperejo. Hranite branje za več nasvetov o čiščenju notranjosti vašega kotličku
Launch Video odnesejo domov mojster. Nameščanje toaletnega papirja Holder Nasveti za čiščenje notranjosti kotlička

Če želite, da bo res dobil vašega WC tank čist, potem morate prepričajte, da imate prave čistilnih sredstev za delo. Kis je odlična rešitev WC čiščenje. Ne samo, da je brez kemikalij in naravno antibakterijsko, je tudi kisline, tako da bo odpravil manjše apna in kalcija depozitov. Vse kar morate storiti je, vlijemo nekaj skodelic kisa v vašem tank in pustite, da sedi za eno uro ali tako, potem drgnjenje in flush sperite. Ampak, če se ne počutite, kot nekaj, kar je čisto, če hlapi kemikalij opeklina vaš nos, potem belilo je dobra za uporabo. To je velik razkužilo in bodo znebili plesni, vendar to ne bo imelo nobenega vpliva na kalcijevih depozitov, tako da boste morali uporabiti za čiščenje izdelka, ki vsebuje kislino, ki je varen za uporabo na porcelan.

Če vas nekaj cake

Page [1] [2]