Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> domači vrt >> domov izboljšanje >> gospodinjstvo namiguje nasvete >> čiščenje organiziranje >> čiščenje kopalnica >>

Self

Self čiščenje WC: Kako delujejo
Brskanje članek samočistilni straniščem: Kako delujejo? Self-Čiščenje Stranišča:? Kako delujejo

Vsi smo že doživeli, da je občutek, nekje med motnjo in paniko, ko avtomatizirano stranišče v javni WC nenadoma izpira prej, kot smo pričakovali. Zdaj pa, da samo-čiščenje stranišča so vzmetnih up v javnih sanitarijah od New Yorka do San Francisca, smo v več enake, le sudsier?

Samočistilni javna stranišča so že pogost prizor v evropskih mestih (Ali je to samo nam, ali pa Evropa vedno zdi, da bi dobili kul stvari prvi?), in v zadnjem desetletju ali tako, je več mest v ZDA prav tako jim dal poskusiti. Ampak kaj točno je samočistilni WC in kako deluje? Še pomembneje je, so naši strahovi nenamerno proženje človek avtopralnico upravičena, ali jih lahko dajo za počitek? Odgovori čakajo na naslednji strani.
Kaj je samočistilni stranišče?

Tu v državah, smo običajno pomislimo na stranišče kot komode sam, tako da lahko samočistilni WC preprosto pomeni, WC, ki čisti svoj sedež, skledo, baze ali neko kombinacijo vseh treh. V Evropi pa je beseda stranišče pogosteje uporablja za opis celotnega WC objekt. V Parizu in drugih evropskih mestih, javno samočistilni WC je ponavadi eleganten kovinski stojnica ravno dovolj velika, da imajo komode in umivalnik, in samočistilni cikel scours celoten prostor. Ameriških mestih kot v New Yorku, San Franciscu in Pittsburghu so sledili svoje vodstvo, z uporabo enake tehnologije in terminologijo za samočistilne zmogljivosti obrezovanje v svojih poslovnih središč.

Če še niste naleteli na samoregulativno čiščenje stranišča ni, verjetno pa ne bo dolgo, preden to storite. Preberite o izvedeti, kaj lahko pričakujete od te Ultramoderan kopalnica izkušnjo.
Kako deluje samočistilne stranišča?

Večina samočistilne javna stranišča uporabite kombinacijo časovnikov in senzorji teže prepričati Prostor postane temeljito očistiti med obiski - brez namakanja vseh nedolžnih obiskovalcev. Proces nekako takole deluje: Lahko preverite, WC je zaseden in je pripravljen za uporabo, nato pa odpreti vrata za začetek vaš čas. Potem, ko ste uporabili stranišče, pustite stojnico, na kateri točki vrata samodejno zaklene in čarovnija začne.

Pri nekaterih samočistilne stranišča, robotska roka pride iz stene za sedežem in zdrgne površino. Na druge, sedež sam obrača prek dveh popolnih 360-stopinjski zavoji, ki poteka skozi Strgalo podobnega orodja na zadnji strani, ki čisti se

Page [1] [2] [3]