Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> domači vrt >> domov izboljšanje >> gospodinjstvo namiguje nasvete >> čiščenje organiziranje >> čiščenje kopalnica >>

Kako v čist vaš WC z malo Effort

How v čist vaš WC z malo truda
Brskajte članek Kako v čist vaš WC z malo truda, kako za čiščenje WC z malo truda

Ni manj zaželena služba na Hiša kot čiščenje straniščno školjko. Samo misel na to, kaj je dolgotrajen na in okoli tega skledo je klečeplastvo-vreden. Ker čiščenje stranišča je tako neprivlačen, iskanju načinov, da bi dobili to storiti hitro in enostavno je ključnega pomena za pridobivanje delo opravljeno na redno - preden doseže točko izreči gnusa. Poskusite te nasvete, da imajo peneče WC s čim manj truda, kot je mogoče, in si lahko dejansko začnete uživati ​​to umazano delo.
1. Preskoči gobo

Gobice so gojišče za bakterije, in ker njihove porozne narave, da je težko, da ne, da se počutijo, kot so mikrobi širijo celo kot ste ga uporabljate. Ko ste končali, nihče ne želi dotakniti gobico, očistiti stranišče, zdaj ali naslednjič, ko jo je treba očistiti. Namesto tega uporabite razkuževanje robčki (ločene tisti, za vsak odsek WC) hitro obrišite sedeža, pokrov in posodo, in jih nato vržejo v smeti ne bodo nikoli več videli.
2. Izogibajte Tipične čistilnih raztopin

Obstaja veliko izdelkov na trgu, ki trdijo, da so najboljši na izdelavo vaše WC iskrico, vendar so nekatere od najbolj učinkovitih tisti so bili prvotno namenjeni za druge namene in don Ne vsebuje močnih kemikalij, ki tipične čistila ne. Poskusite spustite eno ali dve protezo ali Alka-Soda jezičke v stranišče. Naj jih raztopi in nato dal skledo hitro piling s svojim WC ščetko - ali potresemo pecilni soda v skledo in pustite, da sedi za 20 minut preden se je hitro ga čistiti. Manj običajna metoda je uporaba oranžno aromatizirano Kool-Aid, ki vsebuje citronsko kislino, ki pomaga razčleniti umazanijo. Pour paket njo v skledo in pustite, da sedi čez noč ali za nekaj ur čez dan, in potem dal to piling z vašo straniščno ščetko.
3. Ali je redno

Največji trik za izdelavo WC čiščenja, kot je enostavno, kot je mogoče, je, da to storite pogosto. Izogibanje nabiranje klic in Umazanija naredi delo veliko lažje in pomeni, da ne boste imeli za čiščenje preveč težko priti čista. Ali hitro obrišite dvakrat na teden, in dal skledo svetlobe piling z vašo čistejše izbire vsaj enkrat na teden, tako da delo ni nikoli preveč okorni.