Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> lifestyle >> poroke >> načrtovanje poroka >>

Save

Save-the-Date kartice: Opcijsko ali nujno
Brskanje članku Save-the-Date kartice: Opcijsko ali potrebno? Save the Date kartice:? Izbirna ali Potrebne

save-the-datumi so odličen način, da napove svoj poročni dan in ustvarjajo razburjenje med vaše goste, ampak verjeli ali ne, niso bili vedno norma! Hvala vsem ustvarjalnih idej, ki so tam, da sporočilo pošljete vaše prihajajoče Poroka z pizzazz, od magnetov za mala knjižice s frekvenčnimi sličicami, napolnjene s fotografijami neveste in ženina, save-the-datumi so v priljubljenosti močno povečala v zadnjem desetletju . Ne samo, da so save-the-datumu kartice zabaven način, da nastavite ton za vaše prihajajoči poroki, ampak oni skoraj must-have za pare vezanje vozel daleč na majhnem otoku ali tisti, zvonenje v novem letu kot mož in žena.

Ne vem, če so shranite the datum karte za vas? Tukaj je nekaj točk, da razmisli, da vam bo pomagal odločiti, če oni nuja ali ekstra za svoj veliki dan.
Zakaj Prosite goste, da označijo svoje koledarje?

Če je vaša poroka pade v bližini glavne počitnice kot Zahvalni dan, božič ali Silvestrovo, ali mislite, da imate destinacijo poroko, shranite the datum objave so še posebej pomembne. Vaši gostje bodo cenili vljuden heads-up v zvezi z vašo datum poroke, ki jim bo dala dovolj časa, da prihranite denar za vaše afero in naredite ustrezne dogovore potovanja.

Nogometna sezona je še en praznični čas v letu, da se lahko težko načrtovati poroko okoli, odvisno od tega, kdo so vaši gostje. College nogomet je zelo priljubljena v ZDA, in ker veliko iger potekala v soboto, ne bodite presenečeni, ali užaljen, če imajo ljudje težko izbiro, ki dogodek, da se udeležijo. Prijateljica načrtuje svoj veliki dan na isti dan kot velik nogometni rivalstvo SID, in več ljudi se odločili, da gredo na tekmo, ne pa njeno poroko. To je dovolj slabo, vendar je večina gostov, ki so prišli preživel sprejem izpodrivajo okrog televizorja za šankom, manjka na vse, od neveste in ženina prvi ples na Podveže kretnjo konec noči.

Nauk zgodbe: Veste, vaše goste bolje kot kdorkoli drug! Če menite, da imajo vaše poroke na počitnice ali vikend večje nogometne tekme bodo težave, boste morda želeli razmisliti o izbiri drug datum.
Pošlji sporočilo s Style

Zasnova vaš prihranek -V-datum je lahko odličen način, da nastavite ton za vašo poroko s temo, ki bo vključena v vse od torto vašim vabila. Priljubljenih vrst save-the-datum objave vključujejo razglednice, nal

Page [1] [2] [3]