Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> denar >> ekonomika >> prostovoljec >>

Predstavitev Postani prostovoljec Firefighter

How postati prostovoljec Firefighter
Brskanje članek Kako postati prostovoljec Firefighter Uvod Kako postati prostovoljec Firefighter

Milijoni otrok sanje postati gasilec, ko odrastejo. Vendar pa ni toliko dejansko ne. Če imate še vedno sanje gašenje požarov in zaščito svoje skupnosti, da postane prostovoljec gasilec je lahko prava pot za vas.

Postati prostovoljec gasilec zahteva obsežno usposabljanje, trdo delo in predanost skupnosti. Manjših skupnosti, občine in mesta zanašajo na prostovoljnih gasilcev za hitro odzivanje na izredne razmere, za izvedbo protipožarne zaščite, dolžnosti in zagotoviti pomoč in podporo za poklicne gasilce. In čeprav prostovoljne gasilce prejemajo le malo ali nič denarne odškodnine za njihova prizadevanja, možnost za pomoč in služijo skupnost je zelo koristna izkušnja.

Če ste zainteresirani postati prostovoljec gasilec, prva stvar, ki jo morate storiti je, se obrnite na lokalnega gasilce [vir: Volunteer FD]. Nekdo na oddelku lahko nato vodil skozi zahteve in prijave proces, ki se razlikuje od države do države in od mesta do mesta. Če je vaš lokalni oddelek ne ponujajo prostovoljske priložnosti, boste morda lahko našli drugo postajo v bližini. Imejte v mislih, da prostovoljni gasilci pogosto odzivajo na izredne razmere iz svojega doma ali v službi, zato mora imeti dobro vožnje zapis in so na voljo v petih do 10 minut od najbližje gasilskem [vir: SCCFD].

mora biti tudi v dobri fizični kondiciji, če razmišljate o prostovoljstvu na vašem oddelku požara. Prostovoljne gasilce je treba izvesti nekatere enake naloge kot njihovi karieri gasilskimi kolegi. Nekatere od teh nalog zahteva dvigovanje težkih, plazenje skozi ozke prehode in hitro premika težke zaščitne obleke in opreme.

Ne pozabite, da lahko prostovoljno gasilsko nevarno delo, ki zahteva sooča življenje ali smrt razmere. Moral bi biti sposoben ostati miren, hladen in zbrani v vročici trenutka.

Če mislite, da zmorem toploto in bi dober prostovoljnega gasilca, preberite naslednjo stran, če želite izvedeti, kaj dolžnosti ste Lahko pričakujemo, da opravljajo.
Volunteer Firefighter Dolžnosti

Medtem ko se lahko posebne dajatve, se razlikujejo od države do države in od mesta do mesta, mnoge dolžnosti prostovoljca gasilne so enaki tistim, ki jih poklicni gasilec opraviti. Čeprav prostovoljne gasilce ne živijo in delajo v gasilskega doma kot poklicne gasilce, ki jih opravljajo iste vrste dajatev za primer nesreče

Page [1] [2] [3]