Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> denar >> Zaposlitve >> kariera >>

Top 5 Renewable Energy Careers

Top 5 Kariera obnovljivo energijo
Top 5 Obnovljivi Zaposlitev energije

Ko cene plina skyrocketed na začetku 21. stoletja, po svetu in predvsem v Združenih državah Amerike, s katerimi se soočajo precej presenetljivo resničnost: Naša primarna oskrba z energijo, fosilna goriva, je še bolj nestabilen kot nekateri od nas mislil. Fosilna goriva so končni in strašljivo, za katere velja, da trg, politične in geološke trendi.

Zdaj vemo, da če so naši avtomobili, da še naprej dobili nam delati, moramo obnovljive vire energije več kot bežen interes v najnovejši hibrid. Z naraščajočo vlade in zasebnega financiranja obnovljive energije, industrija kot celota je eksplozija, in s tem tudi število potencialnih delovnih mest v zeleno-energetskem sektorju.

Če je bilo kaj takega kot varen stvar bi širitev zaposlitvenih možnosti za zeleno energijo bo tako. To je ogromen trg, ki zajema sončne energije, energije vetra, geotermalna energija, biogoriva in vodno energijo, za začetek. Raziskave in razvoj so zmogljivosti v teku, obsežnih se povečuje, in v realnem svetu izvedba obnovljive energetske tehnologije raste iz dneva v dan.

To ni enostavno prebroditi kaosa industriji v razvoju pri iskanju pravo delovno mesto. Da bi poenostavili postopek, tukaj je pet od najvišje povpraševanja, najhitreje rastočih karieri v obnovljive vire energije - okus najbolj obetavnih priložnosti v industriji

Številka 5 je oldie, A goodie in. dežnik za vse vrste energetskih interesov
5:. Inženir

"Engineer", je nekaj pomeni različne. Inženirji reševanje problemov in razvoj tehnologij. Nekateri inženirske panoge vključujejo električne, kemične, okoljske, hidrološki, mehansko, letalska industrija, biomedicinskih in biokemijske tehnike, če jih naštejemo le nekaj.

Pri razvoju obnovljivih virov energije, inženiring običajno nagne proti mehanskim, električnim in okoljskega koncu spektra, zlasti za raziskave in razvoj. Engineering igra tudi osrednjo vlogo pri začetnem izvajanju nove tehnologije (ali staro tehnologijo za nov namen), ki je glavna sestavina področju zelene energije.

Inženirji oblikovanje hidroenergetskih jezov, sončne celice in vetrne turbine. Jih oblikujejo sisteme, ki prenašajo električno energijo iz vetrne elektrarne, jezu ali sončna polja v elektrarni. So prišli do načinov, da se izkažejo koruze v etanol, sonca v vročo vodo, deponijskega plina v zeleno gorivo.

Za tiste, ki se odločijo za inženiring karie

Page [1] [2] [3] [4] [5]