Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> tech >> računalnik >> periferne >>

Kako Premakni slik iz pomnilniške kartice na Laptop

How Premakni slik iz pomnilniške kartice za Laptop
Kako Premakni slik iz pomnilniške kartice za Laptop

Ste sprejeti odlične fotografije v digitalnem kamero, in zdaj želite, da jih shranite na vaš prenosnik. Ampak kako si dobil slike iz fotoaparata na pomnilniško kartico z datoteko slike na vaš prenosnik? S tem preprostim smereh, boste gibljivih slik iz pomnilniške kartice na vaš prenosnik kot star pro v nobenem trenutku.

 1. Odstranite pomnilniško kartico iz fotoaparata.
 2. Vstavi pomnilniško kartico v režo vašega prenosnika PC kartice. Če vaš prenosni računalnik nima režo za kartice PC, pomnilniško kartico vstavili v zunanji bralnik pomnilniških kartic, ki ga lahko priključite na računalnik. Večina fotoaparatov prihajajo s kablom USB za povezavo z računalnikom. Lahko premaknete slike iz fotoaparata pomnilniško kartico za prenosni računalnik preko USB kabla. To bo nekoliko počasneje kot z bralnikom pomnilniških kartic [vir: Northrup]. Če se odločite, da uporabite kabel USB, lahko pustite vašo pomnilniško kartico v fotoaparatu. Računalnik bo prepoznal pomnilniško kartico in datoteke na njem [vir: Dummies.com].
 3. Poiščite ciljno mapo, kamor želite shraniti slike v vaš prenosnik. To bi lahko datoteko My Pictures ali Windows Live Photo Gallery
 4. Odprite ciljno mapo po vaši izbiri [vir: Dummies.com].. Sporočilo bo pop up rekel, da je naprava priključena, in sprašuje, kaj hočeš Windows storiti [vir: Northrup]..
 5. Izberite Uvoz slik na mojem računalniku iz izbirah
 6. Izberite slike, ki jih želite prenesti. Prepričajte se, da polje pod vsako sliko, ki jo želite prenesti ima kljukico v njej [vir: Northrup].
 7. Ime slike, ko je zahteval, da to storite. Označiti na nek določljivo način, tako da boste mogli najti, če želite, da pogled na njih spet [vir: Microsoft].

  Lahko prenos slike ročno z vlečenjem in spuščanjem slikovne datoteke v mapi PC kartice v mapo računalnika, da boste odprli. Preprosto kliknite na sliko, ki jo želite prenesti, in medtem ko držite gumb miške, jo in kazalec miške na mapo, ki jo želite shraniti v [vir: Dummies.com] premakniti.


  Launch Video Kako namestiti RAM na namiznem računalniku