Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> tech >> računalnik >> internet >> socialna omrežja >>

Kako Ravelry Works

How Ravelry Works
Uvod Ravelry

Nekateri pravijo, da verjamejo, preje umetnosti, kot so pletenje in kvačkanje, so samo za babice. Vendar pa je internet pomaga razkrinkati ta stereotip. Plesti in kvačkanje navdušenci po vsem svetu lahko uporabljajo internet za iskanje vzorcev, izmenjajo zamisli in nasvete in pokažejo svoje projekte. Te preje umetniki pridejo skupaj na spletu na socialnih omrežjih kot Ravelry.com kjer lahko najdejo vzorce, preje in celo nove prijatelje.

Ravelry je brezplačno socialno mreženje spletna stran za tiste, ki so pletene, kvačkanje in spin preje. Ravelry vključuje orodja, ki vam pomagajo načrtovati in spremljate svoje projekte, ter organizirati svoje preje in orodja. Za interakcijo z drugimi člani, so na gradbišču forumi, skupine, delitev vzorca in prispevke preje. Z več kot 400.000 registriranih uporabnikov, Ravelry tudi vam omogoča, da ustvarite račun oglaševalca in nakup oglasni prostor, da pomagajo spodbujati svoje poslovanje usmerjeno k preje umetnikov.

Ravelry je ustvaril mož-in-žena team Casey in Jessica Forbes v aprilu 2007. Jessica, ki je bil blogging (in kitting) za let, je izjavil, da je bila onemogočena iskanje internet za pravimi vzorci in preje. Casey, računalniški programer, pridružil Jessico pri načrtovanju in ustvarjanju svoje spletno mesto, da bi skupaj preje umetnikov in njihovih virov. Kot Ravelry zrasel v svojih prvih dveh letih, so Forbeses zaposlili delavce iz vrst članstva za ravnanje odgovornosti na mestu. Od maja 2009 je osebje štirih vključenih Jessica, Casey, Mary-Heather in Sarah [vir: razplesti].

Ker Ravelry začela, Casey in Jessica sta pokaže njihov pes Boba kot mesta maskoto. Bob je izrazit v oglasih in muhast grafiko po vsem mestu, in v nekaterih promocijskih dobrote. Ravelry člani priznavajo 11. april kot " Bobmas, " praznuje vsako obletnico spletnega mesta Ravelry [vir: razplesti].
Uporaba Ravelry

Še preden ustvarite račun na Ravelry, si lahko preberete razplesti blog in sledite spletne strani Twitter krme. Blog vsebuje novice o mestu in trenutnih spletne prodaje tam. Prikazani bloggers vključujejo Jessica in Casey Forbes, ki imajo v lasti in vodijo stran, in njihov kolega člana osebja Mary-Heather. Site maskota in Forbes družinski član Bob, Boston terier, ima tudi svojo stran na blogu.

Če se želite prijaviti za Ravelry račun, boste morali predložiti vaš e-poštni naslov. Zgodaj v zgodovini spletne strani, temu lahko sledijo

Page [1] [2] [3] [4]