Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> tech >> elektronika >> telefoni >>

Kako Clear telefonske linije Noise

How Clear telefonsko linijo Hrup
Uvod Kako Clear Phone Line Noise

" Ali me slišiš zdaj "?

To vprašanje je postalo sinonim za zanesljivost določenega ponudnika mobilni telefon, vendar problemi predstavitvi ljudi na drugem koncu telefona niso omejeni na mobilnih telefonov. Statični sliši lomljenje, sikanje odmeve in druge zvoke, ki prihajajo iz telefonske linije lahko povzroči enako frustrirajuće težave za ljudi, klepetali na stacionarne telefone.

Ljudje, ki so še vedno povežejo z internetom uporabljate klicno povezavo-up lahko tudi čutijo posledice linija hrup telefon, ki lahko vplivajo na njihovo spletno deskanje. Nekateri modemi so tako občutljivi, da lahko tudi majhen pisk ga čakajoči klic povzročila odpoved internetne povezave.

Kot odseku spletnem mestu vsakega telefona ali internetnega ponudnika pogosta vprašanja bo izkazoval, nezaželene zvoke na telefonsko linijo predstavljajo pogosta težava. K sreči, obračun hrup telefonsko linijo na vašem daljnovod ni težko.

Kot ste lahko uganiti, je prvi korak pri odstranjevanju šuma telefonsko linijo je določiti krivca. Nepravilna napeljava hiša, dolgi kabli ali telefonska linija sama bi se posredno ovirali pogovore. Drugi krivci vključujejo naslednje:

 • Vreme: Padavine lahko uhajajo v telefonske linije in povzroči motnje. Strela, tudi na daljavo, lahko poškoduje priključek
 • Električna interferenca:.. Daljnovodov, radijski ali televizijski oddajniki, transformatorji in druge elektronske naprave, lahko povzroči šume na telefonski liniji
 • Drugo telefon naprave: Fax ali odzivniki, drugi telefoni in linije dreves - naprave, ki omogočajo dva telefona, da se prilega na eni telefonski priključek - lahko povzročijo hrup telefonsko linijo
 • DSL storitve: visokofrekvenčne signale, ki prihajajo iz DSL. (Digital Subscriber Line) naprave, ki si delijo linijo lahko povzroči težave za druge tehnologije, povezane s črto.

  Dobro pravilo palca je, da je, potem vreme je, če je hrup zgodi le občasno kriv. Če je stalna nadloga, potem je to verjetno še en storilec. Več o tem, kakšne ukrepe lahko sprejme, da najdejo in ustaviti neželeni šum prekinja svoje telefonske pogovore na naslednji strani.
  Iskanju in Fixing telefonsko linijo Noise

  Če ste še vedno obupno branju tega članka, potem vaš daljnovod Težave so verjetno vreme ne povzroča. Preprost način za določitev vira hrupa je, da odstranite vse možne osumljenca enega p

  Page [1] [2] [3]