Discovery znanje
/ Knowledge Discovery >> Discovery znanje >> zabava >> šport >> nogomet >> NFL >> igralci >>

Don Hutson

Don Hutson
Brskanje članek Don Hutson Don Hutson

Don Hutson šprintu proti končni coni, kot je Green Bay je tailback zbledela nazaj mimo. Štiri Chicago Bears varovano Hutson saj približal velik " H " goal posts nato nastavite na ciljno črto.

Vse prečkal ciljno črto na mrtvo rok, vendar Hutson je roko drži in zasvojen pokončno. Njegovo telo zvije in nenadoma je bil kasu sam, v smeri 90 stopinj od svojega prejšnjega poti. Štiri Medvedi so vedno kodiranja ustaviti njihov zagon, saj je Packer passer lobbed touchdown na široko odprta Hutson.

Ko je žogo varno cradled, hitrost Hutson in izmikanje čarovništva mu je dobra stava za zadetek. Potem je bi pogosto kick dodatno točko. Od trenutka, ko je prispel v Green Bay leta 1935, potem ko All-American na Univerzi v Alabami, je Hutson NFL premier sprejemnik.

V eni četrtini leta 1944 igri, je ujel štiri TD prelazov in brcnila . pet PATS za 29 odstotnih točk

Packers osvojil tri NFL prvenstvo - 1936, 1939 in 1944 - v " Hutson Era ". Vodil NFL pri sprejemanju v osmih od svojih 11 sezon in točkovanje petkrat. Dvakrat, leta 1941 in 1942, je bil imenovan ligi Najbolj Valuable Player.

Daljši časi in več prestanejo usmerjeno prekrški so pomagali mnogi sodobni sprejemniki presegla Hutson karieri znamk, ampak ko se je upokojil po sezoni 1945, njegova 488 sprejemi je bilo 200 več kot kdorkoli drug imel. Postavil je kariero zapis NFL s 99 touchdown ulova, še senzacionalno znamk.

Hutson igral v backfield za obrambo na velik del svoje kariere, ki prestreza 30 prelazov v zadnjih šestih letih v Green Bay. Leta 1963 je bil Don imenovan charter član Pro Football Hall of Fame
Če želite izvedeti več o nogometnih velikanov, glej:.

  • Velika Nogomet Igralci
  • Velika Žaljivo Football Players
  • Velika obrambni nogomet Igralci
  • Velika nogometne trenerje